Weinig tijd en toch sporten?

Sporten en bewegen zijn superbelangrijk. Dat weten we allemaal. Maar waar haal je de tijd én de zin vandaan om drie keer in de week in de sportschool te staan zwoegen om je beoogde doelstellingen te realiseren? Je ziet het plaatje helemaal voor je, maar hoe krijg je dat in hemelsnaam voor elkaar? Heel simpel: dat kun je bereiken door EMS-trainingen te volgen. ‘EMS’ staat voor ‘Elektro Musculaire Stimulatie’, oftewel elektrische spierstimulatie. Iedere training wordt afgestemd op de behoefte en niveau
en er wordt rekening gehouden met de doelstelling en eventuele blessures. De intensiteit voor de verschillende spiergroepen wordt afzonderlijk ingesteld. Zo kunnen specifieke spiergroepen extra intensief getraind worden of juist worden ontzien.

Met de Miha Bodytec training kan iedereen, in korte tijd, resultaat behalen. Afhankelijk van de intensiteit kan tijdens één training van 20 minuten meer resultaat behaald worden dan tijdens meerdere conventionele trainingen.

Hoe werkt het

Tijdens de training draag je onderkleding van speciaal materiaal die goed aansluit en geschikt is om de impulsen goed over te brengen op het lichaam. Over de onderkleding wordt een speciaal elektrodenvest gedragen met daaraan gekoppeld elektroden voor de arm-, been- en bilspieren. Het elektrodenvest wordt aangesloten op de veilige en effectieve Bodytec apparatuur. In 20 minuten worden je spieren door middel van laagfrequente elektrische impulsen effectief gestimuleerd. Hierdoor wordt in korte tijd het spierweefsel opgebouwd, het metabolisme gestimuleerd, onderhuids vetweefsel gestroomlijnd en de huid verstevigd. Wil je optimale persoonlijke begeleiding en coaching voor het behalen van je fitnessdoelstellingen? Ben je op zoek naar meer motivatie en 100% focus op resultaat?
Bodytec Druten heeft dé oplossing voor elke doelstelling! Maak nu vrijblijvend kennis en ervaar zelf hoe de Bodytec methode jou helpt naar een gezonder leven.

Wat neem je mee

Elke training is inclusief onderkleding, handdoek, flesje water en een shake voor na het sporten. Aparte sportkleding is bij Bodytec niet nodig, wel raden we aan om sportschoenen aan te doen. Voor de vrouwen kan het ook comfortabeler zijn om een sport bh aan te hebben tijdens de training.