Wie wij zijn.

Bij Bodytec Druten komt alles wat met een optimale gezondheid te maken heeft samen.
Ontdek welke specifieke adviezen over voeding, bewegen en ontspanning precies aansluiten bij wat jouw lichaam nodig heeft. Als die in balans zijn voel je je fitter, energieker en gelukkiger.

Wij begeleiden jou zodat jij je doelstellingen zo snel mogelijk kunt bereiken. Wij bieden een groot aantal mogelijkheden om je gezondheid te verbeteren. Wij zullen onze kennis dan ook zoveel mogelijk met je delen om je optimaal te begeleiden bij je grootste en belangrijkste bezit je "gezondheid."

 

Naast onze persoonlijke aanpak willen we dat onze studio een fijne plek is waar mensen zich thuis voelen. Een plek waar je jezelf kunt zijn op een ontspannen manier, samen met ons kunt werken aan een optimale gezondheid. Bodytec Druten is voor jongeren en ouderen en voor mensen die door werk, gezin of sociaal leven weinig tijd hebben om meerdere keren in de week te trainen maar wel graag fit en in vorm willen blijven.

De trainingen van Bodytec Druten zijn onder persoonlijke begeleiding en geschikt voor mensen met gezondheidsklachten of mensen die na een periode van inactiviteit snel weer hun vitaliteit willen opbouwen zonder grote belasting voor hun gewrichten en lichaam. Wij bieden EMS ( elektrische spierstimulatie ) zowel passief als actief aan.

Bodytec Druten & Total Body Program Druten zijn onderdeel van Healthcounseling Druten/Nijmegen