Meer dan ooit wordt een krachtig, atletisch lichaam beschouwd als een symbool van succes. Als je bij wilt blijven, moet je veel prestatievermogen in reserve hebben. Maar de verschillende terreinen van kracht, snelheid en uithoudingsvermogen trainen vergt vaak ontzettend veel tijd en energie. Al deze trainingsdoelen kunnen nu worden bereikt met een zeer effectieve, tijdsbesparende methode: miha bodytec whole body training!

MEER KRACHT EN UITHOUDINGSVERMOGEN VOOR EEN SOLIDE BASIS
Spierkracht speelt een bijzondere rol als basis voor individuele prestaties. Grote prestaties zijn alleen mogelijk als er voldoende spierstabiliteit is. Dieper gelegen, stabiliserende spieren zijn moeilijk te bereiken met conventionele methoden. Met de Miha Bodytec – waarbij de gehele spier tegelijkertijd wordt geactiveerd – is het juist mogelijk die zeer effectief te trainen, terwijl het tijd bespaart.
Eenzijdige spierbelasting wordt vermeden en eventuele onbalans in de spieren wordt verminderd. De training kan worden gecombineerd met actieve, sportspecifieke bewegingen. Dat betekent dat de extra kracht de kenmerkende bewegingen van de sport effectief kan benaderen. Algemene krachttraining hoeft niet meer strikt gescheiden te worden van de meer specifieke prestatietraining die geassocieerd wordt met grotere spierbelasting en intensievere inspanning.

HET KOMT ALLEMAAL NEER OP SNELHEID – MEER KRACHT MET MIHA BODYTEC
miha bodytec begint waar traditionele benaderingen ophouden: terwijl conventionele methoden het alleen mogelijk maken om maximale prestaties te bereiken door het opvoeren van kracht, kan een training met miha bodytec ook de snelheid van de beweging verhogen- zonder het passieve skeletstelsel zwaar te belasten! Elektrische pulsen controleren vooral de fast-twitch spiervezels zeer effectief en rechtstreeks – een enorm voordeel. Het maakt miha bodytec bijna onmisbaar voor de prestatiegerichte sporter!

GEWOON MEER SUCCES – MIHA BODYTEC
Of het nu hoger, sneller of verder is – studies hebben de effectiviteit van miha bodytec training aangetoond*:

miha bodytec is de enige vorm van training die maximale prestaties verhoogt met behulp van verbeterde bewegingssnelheid.
Er werd over het algemeen een toename van het prestatievermogen gemeten bij 84% van de deelnemers!
Maximale kracht nam al na 4 trainingsessies met 17% toe!
71% van de deelnemers lieten een significante verbetering van het uithoudings vermogen zien!
Krachtuithoudingsvermogen steeg met maar liefst 108% na slechts 12 trainingsessies!
Na slechts 4 weken training steeg de maximale prestatie tot wel 30%!
De contractiesnelheid steeg gemiddeld 22%. De explosieve kracht van de moeilijk bereikbare diepliggende rompspieren nam zelfs met 74% toe!
De gemeten waarden benadrukten het feit dat EMS totale lichaamstraining tot 40% intensiever is dan traditionele krachttraining met gewichten!
MIHA BODYTEC – HIGH PERFORMANCE MET EEN DRUK OP DE KNOP!
Begin nu!  www.bodytecdruten/contact/