Miha Bodytec, De zekere weg naar succes

Miha Bodytec, de zekere weg naar succes. Meer resultaat in minder tijd, beauty en wellness in één.

EMS (Electro Muscle Stimulation) is een revolutionair trainingssysteem en biedt de voordelen om in een zeer korte tijd resultaten te boeken. In de topsport en revalidatie is EMS een bekende en beproefde methode om prestaties te verbeteren en bij letsel het herstel te versnellen.
Miha bodytec heeft nu deze techniek beschikbaar gemaakt buiten de topsport om een volledige lichaamstraining te doen dat het lichaam versterkt, vormt en strakker maakt in slechts 20 minuten.Wist je dat met EMS training ipv reguliere fitness:

EMS 93% (bewust en onbewuste spieren) en reguliere fitness maar 30 tot 40% van de spieren traint?

EMS in 20 minuten 8 grote spiergroepen traint vs reguliere fitness je daar meerdere dagen over doet?

EMS training met personal trainer is goedkoper omdat je maar 20 minuten per week traint voor de 8 grote spiergroepen. Reguliere fitness personal trainer 3 dagen nodig heeft.

Iedereen heeft zijn reden om thuis of op het werk te trainen, nu komt de mogelijkheid om in vertrouwde omgeving en kort tijdsbestek het maximale resultaat te behalen. 1 maal in de week training in 20 minuten.

Wij bieden aan:

  • weerstandstraining voor elk niveau jong en vooral ouderen
  • Spieren versterken en/of opbouwen
  • versnelde stofwisselingsprogramma
  • Mooiere huid & AMP.
  • sneller vetvermindering icm gezonde voeding
  • Hiit training intensief.

 

EMS medical

Voor de spieren die vast zitten te relaxen is hier een speciaal programma voor ontwikkeld. Wij bieden ook passieve trainingen aan. Hier kan geen massage tegenop! Wat kan EMS medical voor je doen?

 

 

Geplaatst in blogs.