Bodytec Ski oefeningen in 20 minuten

 

Met Bodytec Druten  ski oefeningen bereid je je optimaal op je volgende wintersport voor. Bodytec Ski oefeningen verminderen de kans op blessures, maken je minder gevoelig voor spierpijn en geven je meer zekerheid op de piste. Daarom is het belangrijk om een paar weken voor je op wintersport gaat te beginnen met de Bodytec ski trainingen.

Zelfs professionals leggen de basis voor hun prestaties tijdens de zomer wanneer er geen sneeuw ligt. Met de Bodytec Ski training sta jij straks fit op de piste!
Voor meer getrainde wintersporters hebben we onze power Bodytec Druten ski oefeningen aan.

voor een complete wintersport work out. Wanneer je deze oefeningen regelmatig uitvoert, maken ze je niet alleen fit voor het skiën, maar geven ze je ook in het dagelijkse leven een boost. Tijdens Bodytec ski training worden voornamelijk de been- en rugspieren getraind. De tijd die de ski oefeningen in beslag nemen bedraagt 20 minuten. Voor een optimaal resultaat 1 keer per week uit te voeren. 10 weken voor je wintersport.

Begin op tijd!

Ga niet de laatste week voor de wintersport nog even de sportschool in om je voor te bereiden. Als je echt goed voorbereid van start wilt gaan, begin je ongeveer zes weken en het liefst twee maanden van te voren. Het is belangrijk om op tijd te beginnen om de spieren te laten wennen aan specifieke bewegingen.

Stel je eens voor dat je op het laatste moment met enorm spierpijn richting Oostenrijk afreist omdat je veel te zwaar hebt gesquat. Dit wil je niet…

 

Maak daarom  nu een hier  afspraak en plan je Ski training in   het duurt maar 20 minuten per week

www.bodytecdruten.nl

 

 

Geplaatst in blogs.