Kom naar onze open dag op 25 november 2017

 

We willen jou graag kennis laten maken met onze uitbreiding van diensten.

Deze dag staat ook in teken van de opening van Salon Beautify 

 

Ontdek vijblijvend wat we voor jou kunnen betekenen en profiteer van diverse aantrekkelijke aanbiedingen op onze open dag  :

 

Kortingen tot 40 %

Gratis proefbehandelingen

Demonstratie trainingen

Training maatjes (duo) aanbiedingen  

Demonstratie behandelingen Salon Beautify  (microblading )

 

 

Salon Beautify :     

In het mooi maken en onderhouden van de nagels, wimpers en wenkbrauwen daar heb ik mijn passie in gevonden.

Bij mooie wimpers horen natuurlijk ook mooie wenkbrauwen, wenkbrauwen bepalen de uitdrukking van het gezicht. Naast het shapen en verven van de wenkbrauwen heb ik ook een certificaat behaald voor microblading, de nieuwste vorm van semi permanente make up.

http://salonbeautify.nl/

Cosmedisch centrum

Slechts een klein deel van je uiterlijk, wordt ook vanaf buitenaf bepaald. De binnenkant is veel belangrijker  echte schoonheid komt van binnen.

Wij van Cosmedisch centrum willen jou een stralend uiterlijk bieden. Maar wel op een manier die past bij het lichaam. Cosmedisch centrum keert terug naar de tijd van de basisprincipes van schoonheid en een tijd waarin verzorgingsartikelen nog niet synthetisch was.

http://cosmedischcentrum.nl

 

Healthcounseling Druten

Health Counseling Druten wil jou helpen je beter te voelen, in een gezond lichaam en op een (blijvend) gezond gewicht.

Door gebruik te maken van verschillende methodes en deze optimaal te combineren, zijn wij instaat voor u een persoonlijk behandelplan op te stellen. Hierdoor krijgt u een volledig uitgebalanceerd en individueel profiel met advies dat voor speciaal voor u wordt ontworpen. Dit maakt het dat Healthcounseling u een uniek en compleet p concept  voor u heeft.

http://www.healthcounselingdruten.nl/

 

Bodytec Druten

Weinig tijd en toch sporten?

Sporten en bewegen zijn superbelangrijk. Dat weten we allemaal. Maar waar haal je de tijd én de zin vandaan om drie keer in de week in de sportschool te staan zwoegen om je beoogde doelstellingen te realiseren? Je ziet het plaatje helemaal voor je, maar hoe krijg je dat in hemelsnaam voor elkaar? Heel simpel: dat kun je bereiken door EMS-trainingen te volgen. ‘EMS’ staat voor ‘Elektro Musculaire Stimulatie’, oftewel elektrische spierstimulatie. Iedere training wordt afgestemd op de behoefte en niveau

http://bodytecdruten.nl/over-bodytec/

 

Geplaatst in blogs.